sterrenCatering van Turkse bruiloften

Wij zijn niet enkel gespecialiseerd in de Marokkaanse keuken maar hebben ruim ervaring met het verzorgen van Turkse en Irakese bruiloften en gelegenheden. Of u rijst met vlees of een mix gril wilt. Wij brengen u feest tot een hoge niveau door onze verrassend lekker gerechten en presentatie.

 

Traditionele Turkse bruiloften tonen veel overeenkomsten met Marokkaanse bruiloften. Daarom zal het ook niet verbazen dat wij steeds vaker worden ingeschakeld tijdens de organisatie van een Turkse bruiloft.

Geschikte locatie voor een Turkse bruiloft

 

Op een Turkse bruiloft zijn van oudsher veel mensen, de aanwezigheid van meer dan 800 gasten vormt geen uitzondering. Voor de bruiloft worden vaak alle familie, vrienden en kennissen van de bruid en bruidegom uitgenodigd, en de genodigden komen vaak met het hele gezin. Naast voldoende zitruimte voor de gasten moet er daarnaast plaats zijn voor de meestal aanwezige band en dansvloer voor de traditionele eerste dans, nadat de bruid en bruidegom de zaal zijn binnengekomen door de boog die gevormd wordt door de armen van de aanwezige jonge meisjes en vrouwen.

 

Doordat een Turkse bruiloft zelfs nog drukker kan zijn dan verwacht, moet de locatie flexibel in te delen zijn, goed bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Doordat families met jongeren en kleine kinderen komen, is het aan te raden hier activiteiten voor te regelen. De laatste jaren is overigens de trend zichtbaar van een kleiner, maar wel exclusiever feest. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we bespreken of de faciliteiten van locaties waar wij vaak werken, zoals Dekker Warmond of Het Paleis, overeenkomen met uw wensen.

 

De catering

Traiteur Layali staat bekend om de goede kwaliteit van gerechten, waarbij altijd gewerkt wordt met verse ingrediënten. In overleg met u kunnen we de te gebruiken kruiden kiezen, waardoor gerechten typisch Turks of meer Marokkaans of Arabisch zijn. Voorbeelden van onze Turkse catering zijn bijvoorbeeld:

  • Rijk gevulde zelf gesneden rauwkostsalade
  • Zelf gemaakte verse mezze (Turkse smeer tapas)
  • Luxe creatief gesneden fruit met ijs of baklava
  • Marokkaanse of Turkse thee

Door onze flexibele instelling is het echter mogelijk een geheel eigen invulling te geven aan de bruiloft.

 

Stijlvolle aankleding van de catering

Bij catering draait het natuurlijk niet alleen om de gerechten, ook de aankleding speelt een grote rol. Waarom Traiteur Layali ook vaak ingehuurd wordt voor Turkse bruiloften? Onze stijl van serveren is een ware show, waarbij stijlvol geklede serveerders of serveersters de gerechten in grote schalen binnendragen en aan het bruidspaar en de gasten presenteren. Zou u op uw bruiloft ook graag het volgende zien? We bespreken graag uw persoonlijke wensen.

  • Oosterse stijl van serveren in luxe handgemaakte zilver- of goudkleurige schalen
  • Stijlvolle tafel decoratie

Met onze professionaliteit en ervaring willen we ook van uw Turkse bruiloft een groot feest maken. Neem daarom gerust contact op met Traiteur Layali om de mogelijkheden te bespreken.