sterren

Marokkaanse catering voor zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten

Als bedrijf wilt u natuurlijk graag herinneringswaardige zakelijke evenementen voor uw klanten organiseren en originele bedrijfsfeesten voor uw medewerkers. Lastig om een opvallend en passend thema te bedenken? Dan is Marokkaanse catering wellicht datgene dat u zoekt. Als cateringbedrijf zien wij dat bedrijven steeds vaker een sprookjesachtige thema zoeken, als tegenhanger voor de dagelijkse zakelijke aspecten van een bedrijf. Een oosterse sfeer geeft echt het idee een avondje ‘uit’ te zijn. Dit uit zich in een toename van het aantal aanvragen van bedrijven die geïnteresseerd zijn in catering met een Marokkaanse uitstraling. Waar kunt u dan zoal aan denken?

 

Oosterse hoek met Marokkaanse thee

Een feest of evenement krijgt een echt internationaal thema door catering met drankjes en hapjes uit diverse culturen en landen. Hiervoor kunnen wij een oosterse hoek verzorgen, waarin een Marokkaans geklede thee man uw gasten of medewerkers voorziet van ambachtelijke koekjes en thee.

 

Marokkaanse high tea 

Hoewel een high tea een Britse oorsprong heeft, kan deze erg goed met de typisch Marokkaanse muntthee gecombineerd worden. Bij een Marokkaanse high tea worden diverse soorten Marokkaanse hartige en zoete hapjes op een traditionele manier bereid en geserveerd.

 

Walking diner

Laat u gasten of medewerkers van verschillende afdelingen of vestigingen graag op een ontspannen manier kennis met elkaar maken? Waar dit bij een diner moeilijk is omdat men vaak een vaste plaats heeft, biedt een walking diner uitkomst. Wij verzorgen de bereiding en het serveren van culinaire hoogstandjes uit de Marokkaanse keuken, terwijl uw gasten rond kunnen lopen en op een informele manier contact maken.

 

Buffet biedt ruime keuze

Als u personeel of genodigden ruime keus in verschillende gerechten wilt bieden, is een buffet een prima keuze. Een buffet kan bestaan uit enkel Marokkaanse gerechten, maar deze kunnen ook gecombineerd worden met de Turkse keuken of gerechten uit bepaalde Europese landen. De inhoud wordt in overleg vastgesteld, zodat deze precies naar wens is. Een buffet is vooral een uitstekende optie als er mensen aanwezig zijn die bepaalde gerechten niet mogen of willen eten.

 

Meer dan catering alleen

Bij catering denkt u waarschijnlijk voornamelijk aan het voorbereiden en uitserveren van hapjes en drankjes. Als cateringbedrijf kunnen wij echter ook een grotere rol spelen bij de organisatie van een feest, en u zo kostbare tijd en energie besparen. Naast catering wordt de sfeer van een feest bijvoorbeeld ook sterk bepaald door de aankleding met decoratieve materialen. Wilt u graag dat wij de aankleding op ons nemen, dan is dat geen enkel probleem. Als wij de gehele organisatie verzorgen zijn wij een centraal contactpersoon voor zowel u als derde partijen.