Zaalverhuur Dekker Warmond

Als cateringbedrijf zagen we de afgelopen jaren een groeiende interesse in Marokkaanse catering in de Randstad. Daarom zijn wij, naast met locaties in Zetten, Cothen en Hoofddorp, nu ook een samenwerking aangegaan met Dekker Warmond. Deze locatie is vooral bekend als luxe sportaccommodatie, met bijvoorbeeld zowel in- als outdoor mogelijkheden om te tennissen, squashen of golfen. Dekker Warmond beschikt echter ook over sfeervolle zalen voor een feest zoals een bruiloft, verjaardag, jubileum of familiefeest, en biedt een mooie en praktische locatie om te vergaderen, of voor andere zakelijke aangelegenheden zoals een bijeenkomst of presentatie. Met trots kunnen wij dan ook verkondigen de huiscateraar te zijn van Dekker Warmond, en verzorgen wij bijvoorbeeld Marokkaanse of Turkse bruiloften hier.

 

Waarom hier bijvoorbeeld uw Marokkaanse of Turkse bruiloften houden? De locatie van Dekker Warmond is slechts een van de grootste pluspunten. Gelegen midden in het Groene Hart en nabij Leiden, is het via de A4 niet alleen gemakkelijk bereikbaar voor gasten uit de Randstad, maar uit het gehele land. Gasten die met de auto komen, kunnen gratis gebruik maken van de ruime parkeergelegenheid.

 

Praktische en prachtige evenementenlocatie

De feestzalen zijn geschikt voor groepen tot maximaal 300 personen. Er zijn verschillende zalen, ieder met een unieke uitstraling waarin bepaalde elementen de sfeer bepalen. Welke sfeer zoekt u voor uw evenement of feest? De Elephant Club heeft bijvoorbeeld een barokke sfeer. Deze zaal valt vooral op door de tien uitnodigende balkons op de eerste verdieping. Voor wie meer op zoek is naar een zaal met licht en natuurlijke elementen, is de Timber Club als ruime zaal met zonnig terras veel passender.

  • Het is mogelijk de zalen verschillende ingangen te geven, zodat gasten van feesten of evenementen die eventueel tegelijkertijd gegeven worden, toch gescheiden van elkaar blijven.
  • In iedere zaal is een professionele licht- en geluidsinstallatie aanwezig, aangezien sfeervol licht en muziek niet mogen ontbreken op een feest.
  • Bij mooi weer is het mogelijk het terras te betrekken bij de zalen, waardoor uw gasten heerlijk buiten kunnen vertoeven.
  • Voor grote zakelijke evenementen kan een feestzaal gecombineerd worden met een tennishal waardoor de locatie geschikt is voor evenementen met maximaal 2700 personen.

 

Traiteur Layali verzorgt niet alleen graag de Marokkaanse catering voor een feest of zakelijk evenement bij Dekker Warmond. Op professionele wijze nemen wij ook graag de aankleding of gehele organisatie op ons. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Wilt u meer informatie?

Welk dagdeel mogen wij bellen?